Våra sponsorer

Landstinget Dalarna

Landstinget Dalarna är Dalarnas största arbetsgivare. Här har psykologen en viktig roll och finns inom många olika verksamheter som öppen- och slutenvårdspsykiatri, rättspsykiatri, habilitering, primärvård, geriatrisk- och smärtrehabilitering, kirurgmottagningen och asyl/flyktingmottagningen. Som PTP-psykolog har du möjlighet att delta i ett PTP-program med månatliga seminarier och diskussioner om aktuella ämnen i PTP-gruppen. I utvärderingar har PTP-programmet fått goda betyg och många har varit mycket nöjda med sin PTP-tjänstgöring i Landstinget Dalarna. Möjlighet till fast anställning efter avslutad PTP-tjänstgöring finns. Landstinget har även utvecklat olika karriärvägar för psykologer, det finns nu möjlighet att fortbilda sig till specialistpsykolog, uppdrag som belönas med lönetillägg om 5000 kr/månad. I Landstinget Dalarna finns för närvarande vakanta tjänster för både legitimerade psykologer och PTP-psykologer. Välkommen till vår mässplats för att se vilka tjänster som finns att söka redan idag!

Jubileumspartner

Vi är fantastiskt glada över att kunna presentera de samarbetspartners och sponsorer som gör PS17 möjligt att genomföra!

 

 

Psykologförbundet

Vi vill rikta ett extra stort tack till vår jubileumspartner, Psykologförbundet.

Tack vare Psykologförbundet kunde drömmen om det Lilla Psykologpriset ros i hamn. Priset kommer att delas ut av förbundet under banketten, dit de tre finalisterna bjuds in. Lilla Psykologpriset är ett tydligt exempel på hur Psykologförbundet fångar upp och gör verklighet av sina medlemmars initiativ.

Psykologförbundet söker nya medlemmar, där de allra viktigaste medlemsförmånerna är de som rör fackliga- och yrkesfrågor. Besök http://www.psykologforbundet.se/Medlemskapet/ för att läsa mer om vad ett medlemskap innebär och vilka förmåner det för med sig.

Nomineringen till Lilla Psykologpriset stänger den 15 mars, vilket innebär att ni fortfarande har möjlighet att nominera den psykologstudent ni tycker gör något särskilt bra för sina medstudenter och/eller medmänniskor under sin studietid!

Silverpartners

Landstinget Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

 

http://ltblekinge.se/

Landstinget Sörmland

Vi satsar på framtidens psykologer - Välkommen att ingå i Landstinget Sörmlands PTP-program!

PTP-programmet erbjuder dig ett år med delaktighet, gemenskap och utveckling hos en av Sörmlands största arbetsgivare.

Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025!

Vill du veta mer? Vi svarar gärna på dina frågor: ptp-program@dll.se.

Assessio

En jämställd arbetsmarknad börjar med rättvisa urvalsprocesser. Assessios konsulter använder metoder som levererar ett tillförlitligt beslutsunderlag som predicerar den sökandes arbetsprestation oberoende av ålder, etnicitet, religionstillhörighet eller kön.

Våra psykologer säkerställer att organisationer utvecklar sina ledare och medarbetare till deras fulla potential genom att använda oss av några av världens bästa arbetspsykologiska tester, verktyg och testsystem. Genom att kombinera den senaste arbetspsykologin med den mest moderna teknologin kan vi tillsammans utveckla och stärka rätt beteenden på arbetsplatsen och styra prestation mot framgång.

Cut-e

Vi på cut-e tycker att det är fantastiskt roligt att det varit så stort intresse för vår föreläsning och att vi även i år får möjlighet att träffa alla er blivande psykologer. Företag i näringslivet värderar psykologers expertkunskaper väldigt högt, vilket märks då psykologer inom organisationspsykologiska fältet blir fler och fler. Och ännu fler kommer att behövas.

Därför hoppas vi på cut-e att vi under PS kommer att kunna ge en bättre inblick i vårt arbete, då det är svårt som student att inse hur arbetet som psykolog inom organisationspsykologi ser ut.

 

När PS17 närmar sig kommer vi även att utannonsera en tävling som kommer pågå under helgen, så håll utkik efter mer information. Njut av tentapluggandet så länge så ses vi snart!

Arbetsförmedlingen

Vi gör Sverige rikare genom att få människor och företag att växa

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste uppdrag? Vi arbetar med att matcha arbetssökande med arbetsgivare och att hjälpa arbetssökande som behöver stöd att hitta en väg ut mot arbete.

Genom kvalitetssäkrade metoder och i samverkan med Arbetsförmedlingens övriga specialister och handläggare bidrar psykologen till att hjälpa individen hitta möjligheter att uppfylla en av de viktigaste förutsättningarna för ett tillfredsställande och meningsfullt liv – att ha ett arbete.

Visste du att Arbetsförmedlingen är Sveriges största arbetsgivare för psykologer? Välkommen till vår monter, så berättar vi mer

Statens institutionsstyrelse, SiS!

Jobba på SiS som psykolog och du hjälper en ungdom eller klient till förändring.

Region Östergötland

Bronspartners

 

Mail: info@ps17.se

Hashtag: #ps17liu

Copyright @ All Rights Reserved