Föreläsare

Bokning av föreläsare

Bokning av PS17:s föreläsningar, workshops och övriga aktiviteter är möjligt från och med den 27 mars klockan 18.00. Bokningen sker genom en länk som du får i ett mail skickat till den mailadress du angav när du köpte din kongressbiljett. För största möjlighet till att få plats på de föreläsningar, workshops och övriga aktiviteter som du vill gå på under kongressen rekommenderar vi starkt att boka så snabbt du kan.

 

Vid bokningen bokar du de föreläsningar du vill gå på under lördagen, den 6 maj. Det finns fyra pass av föreläsningar och du bokar en föreläsning per pass. Vilka föreläsningar du har att välja emellan finns närmare presenterade i föreläsningspass 1,2,3 och 4.

 

 

Du bokar även vad du vill gå på under fredagens två pass. Det första passet presenteras närmare här. Fredagens andra pass består av studentföreläsningar. Här väljer du två föreläsningar som en bokning. Studentföreläsarna är presenterade här utifrån den sammansättning av två som är möjlig att boka.

 

Under bokningstillfället har du även möjlighet att boka övriga aktiviteter du är sugen på att delta i under kongresshelgen. Dessa är bland annat dans och mindfulness. Dessa aktiviteter presenteras nogrannare på fredag (24.3) här.

 

Kommer du sova i sovsal och ska gå på banketten? Då ska du nu även boka vilken tid du vill ta bussen till banketten under lördagkvällen. Bussen hem från banketten går inte att boka.

 

Har du inte gått in och valt vad du vill delta i under fredagens och lördagens pass innan 30 mars kommer du att placeras ut i mån av plats.

 

 

 

 

Mail: info@ps17.se

Hashtag: #ps17liu

Copyright @ All Rights Reserved